avatar

Megurumi

Maak je eigen pop

Megurumi – een primeur

Megurumi.nl is ‘s werelds eerste amigurumi-app. Maak zelf een online een avatar en genereer met de app een haakpatroon. “Amigurumi” is Japans voor een schattige, gehaakte, mascotte, met megurumi.nl maak je van jezelf een gehaakte mascotte. De kleertjes van de poppen zijn gebreid en genaaid. Het patroon voor de kleertjes wordt ook gegenereerd door het programma.

megurumi amigurumi webapplicatie haken

Crowdfunding

Om megurumi.nl werkelijkheid te laten worden moet er nogal wat worden gedaan. Omdat er nog niet iets dergelijks bestaat moet er veel worden uitgezocht en het ontwikkelen van een programma is een lastige taak. Daar is deze crowdfunding voor: het ontwerpen en programmeren van de web-app. Het ontwerpen en haken van de poppen doe ik zelf. Ik ontwerp de patronen en schrijf ze zo uit dat ze kunnen worden geprogrammeerd. Want niet alleen de haakpatronen van de poppen worden met de app gegenereerd, ook de patronen van de kleertjes moeten worden gemaakt.

avatar

Megurumi

Maak je eigen pop