avatar

Megurumi

Maak je eigen pop

Team MEgurumi

Wie zit er achter MEgurumi? MEgurumi is een klein team creatieve nerds uit Delft, met kennis van programmeren (van zowel haak- en breipatronen als van software).

megurumi amigurumi webapplicatie haken

Leslie Eisinger

Ik ben Leslie Eisinger, modeontwerper uit Delft en ik ben de innitiator van het project. Als sinds de zomer van 2015 heb ik het idee om iets te doen met software en brei- en/of haakpatronen.
Tijdens het haken van een pop bedacht ik me dat het heel erg leuk zou zijn om een boek uit te brengen met de poppen. Maar het zou nog leuker zijn als het interactief zou kunnen. Dus toen zijn deze idee├źn, van een programma en een mooi gehaakt product, versmolten tot MEgurumi.

Dexter

In eerste instantie was MEgurumi alleen Leslies project, maar intussen kan worden gesteld dat Dexter, van Dexter Labs, ingelijfd is in het team.
Dexter is gespecialiseerd in het bouwen van webapplicaties, van voorkant tot achterkant.

Austin

Mijn zusje Austin is Grafisch Ontwerper en Packaging Designer. Als er iemand weet hoe je grafisch werk voor je moet laten spreken is zij het wel. Zij is mijn grafisch ontwerper voor al het drukwerk en de patronen. Een van haar hobbies is haken, dus het zal je ook niet verbazen dat zij ook en ontwerp heeft gemaakt voor MEgurumi. De moestuin is Austins eerste haakpatroon, ik vind hem fantastisch.

avatar

Megurumi

Maak je eigen pop