avatar

Megurumi

Maak je eigen pop

Retourneren

Producten die u via MEgurumi koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Levertijd

De patronen van MEgurumi worden digitaal gegenereerd en zijn direct na betaling te downloaden.

Garantie en klachten

Garantie

De patronen van MEgurumi worden direct na betaling digitaal gegenereerd. Mocht het onverwacht voorkomen dat er iets niet goed gaat tijdens het gereneren, hetzij met het patroon, hetzij met het genereren. Dan kan dit vallen onder de garantie, mits dit binnen twee maanden na constateren wordt gemeld.
De patronen van MEgurumi zijn geprogrammeerd met de groots mogelijke aandacht. Om de poppen van MEgurumi te kunnen haken heb je de basis-kennis van haken en breien nodig. De poppen die gemaakt worden met dit patroon vallen niet onder de garantie.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar post@megurumi.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Ideal: Betaal snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Dit is de meest gebruikte methode in Nederland.
Bankoverschrijving: Maak het bedrag over op ons rekening-nummer. In de bevestingingsemail staan alle gegevens. Zodra het geld is bijgeschreven zal is het patroon te downloaden.
PayPal: Betaal snel en veilig met PayPal. Hiervoor heeft een PayPal account nodig.
Bankcontant: Speciaal voor Belgische klanten is het ook mogelijk om met de meestgebuikte betaalmethode in Belgie te betalen.